kakkerlakken

Kakkerlakken bestrijden

Waarom snel bellen ?

Kakkerlakken zien er niet alleen vies uit, het zijn ook echt vieze diertjes.
Ook zijn ze een echt gevaar voor de gezondheid doordat ze diverse ziekten bij zich dragen die over kunnen gebracht worden op mensen. Enkele van deze ziekten zijn salmonella, dysenterie en tyfus.

Vooral voor kinderen, ouderen en mensen die ziek zijn is een kakkerlak probleem in huis erg gevaarlijk. De uitwerpselen van kakkerlakken kunnen tevens de oorzaak zijn voor eczeem en astma.

Kakkerlakken verspreiden ook een erg onaangename geur. Deze geur blijft hangen aan zowat alles waar ze mee in aanraking gekomen zijn. Door hun lichtschuwheid zul je de kakkerlakken het meest zien op donkere, warme en vochtige plaatsen.

Hoe gaan wij te werk ?

Kakkerlakken zijn zeer moeilijk te bestrijden door hun beweeglijkheid en zijn resistent tegen veel soorten gif die in de handel verkrijgbaar zijn. Daarnaast verstoppen ze zich graag in kleine kieren, spleten en andere donkere plaatsen wat ervoor zorgt dat ze vaak moeilijk bereikbaar zijn .

Een kakkerlak doden lost het probleem niet op, waar één kakkerlak zit, zitten meerdere kakkerlakken.

Om het probleem correct aan te pakken controleren wij alle ruimtes op besmetting , deze worden vervolgens behandeld met een product die aantrekkelijk is voor kakkerlakken , hier moeten ze een opname van doen om vervolgens te sterven.

Na een paar weken zijn alle kakkerlakken dood en verleden tijd

p

Uitwerpselen en vlekken

p

Dode insecten

p

Eipakketjes

p

Huidschilfers

Contact

Plan een afspraak in
of bel ons meteen