mieren

Mieren bestrijden

Waarom snel bellen ?

Mieren zijn steeds op zoek naar voedsel voor hun kolonie, dit kan zowel in huis als buitenshuis zijn. De mieren zullen in uw woning dan ook zonder moeite je keukenkasten kunnen vinden. Zeker als er voedselresten of gemorste drank op de grond of op tafel ligt, heb je in een mum van tijd last van mieren in huis.

Mieren die van voedsel eten kunnen het met allerhande bacteriën besmetten en besmet voedsel kan  gevaarlijk zijn voor je gezondheid. We weten immers niet waar de mieren hebben gelopen voordat ze in je voorraadkast gekropen zijn.

Tevens kunnen ze ook isolatiemateriaal aanvreten. Indien er een terras aanwezig is kunnen de mieren hier tunnels onder graven met verzakkingen en breken van tegels als gevolg.

Hoe gaan wij te werk ?

Om een mierennest correct aan te pakken, is het belangrijk dat de koningin gedood wordt. Hiervoor gebruiken wij vergif waar een lokstof in verwerkt zit die aantrekkelijk is voor mieren.

De bedoeling is dat de werksters het vergif naar het nest brengen, meerbepaald naar de voedselkamer zodat alle mieren, inclusief de koningin hiervan een opname kunnen doen waarna ze vervolgens sterven.

Contact

Plan een afspraak in
of bel ons meteen