ZILVERVISJES

Zilvervisjes bestrijden?

Of laat je contactgegevens achter & wij bellen jou op.

zilvervisjes bestrijden

Komen er ‘s avonds uit de kieren van je woning kleine langwerpige insecten gelopen? Dan zou het best kunnen dat je last hebt van zilvervisjes. Je kan ze vooral terugvinden op vochtige plekken zoals in je badkamer, kelder of keuken en kunnen in grote getale voorkomen indien ze niet op tijdig bestreden worden.

Eenmaal de zilvervisjes in je woning aanwezig zijn, kunnen ze schade aanrichten aan je behangpapier, boeken en je kledij. Om dit te vermijden is het belangrijk om deze insecten tijdig te bestrijden.

Zilvervisjes bestrijden? Eerst belangrijk om te weten wanneer ze voor komen?

 

Zilvervisjes komen pas ‘s avonds uit hun schuilplaats en gaan dan op zoek naar voedsel in je woning. Deze nachtdieren zijn vooral fan van zeer vochtige plaatsen en komen dan ook vooral in je badkamer, kelder of keuken voor.  

Komen deze insecten bij jou ook in andere ruimtes voor? Dan kan dit wijzen op vochtproblemen in je woning. Deze problemen kunnen zorgen voor schimmels of huisstofmijt wat op zijn beurt kan zorgen voor gezondheidsproblemen.

Welke soorten zilvervisjes bestaan er?

Zilvervisjes zijn langwerpige insecten die lange antennes op hun kop hebben en staartdraden op hun achterlijf. De naam zilvervisje komt doordat de insecten een zilveren glans op hun lichaam hebben. 

Naast zilvervisjes bestaan er ook papiervisjes en ovenvisjes, deze lijken zodanig op elkaar dat deze eigenlijk ook gewoon tot de zilvervisjes familie behoren. Toch is het belangrijk om op voorhand te weten om welk soort visje het gaat, aangezien deze op een andere manier bestreden moeten worden.

Wat kan je doen om een zilvervisjesplaag te voorkomen?

Om zilvervisjes in je woning te voorkomen, is het belangrijk om je huis zo droog mogelijk te houden en vochtige plekken in je woning te vermijden. Ga dus op zoek naar het mogelijke vochtprobleem en pak dit zo snel mogelijk aan.

Zilvervisjes nemen vaak heel wat vuiligheid mee aan hun pootjes. Maak je woning zo vaak mogelijk schoon, zo vermijd je dat ze bacteriën of schimmels over heel je woning verspreiden.

Daarnaast kan het helpen de kieren en spleten in je woning dicht te maken, op die manier komen de zilvervisjes minder snel in jouw woning binnen.

Hoe herken je dat je last hebt van zilvervisjes?


Aangezien zilvervisjes pas uit hun schuilplaats komen wanneer het donker is, kan het even duren vooraleer je ze opmerkt. Hun aanwezigheid is duidelijk te merken aangezien je ze door je woning ziet rondkruipen. 

Zie je enkele zilvervisjes in je woning verschijnen? Ga dan na in welke ruimte je de meeste tegenkomt en waarom de zilvervisjes daar zo graag verblijven.

   

Vóór 12u bellen = dezelfde dag nog bestrijding

Wat kan je zelf doen aan zilvervisjes?

 Eenmaal de zilvervisjes je woning zijn binnengedrongen kan je jouw woning iets minder aantrekkelijk maken voor hen. Verlaag de vochtigheidsgraad van de ruimtes door je woning vaak te verluchten en vochtproblemen aan te pakken. Meer tips om zilvervisjes te bestrijden? Lees onze blog over kruipende insecten bestrijden!

Merk je dat de zilvervisjes toch in je woning blijven? Dan raden we aan om hulp in te schakelen van een expert. 

Hoe gaan wij te werk om zilvervisjes te bestrijden?

 Doordat de zilvervisjes pas ‘s avonds uit hun schuilplaats komen en zich overdag verstoppen in kieren, spleten en andere donkere plaatsen zijn deze niet altijd gemakkelijk te lokaliseren. 

Dankzij de vele jaren ervaring van ons team kunnen zij de visjes vlot lokaliseren en op een doeltreffende manier bestrijden. 

Zilvervisjes bestrijden in jouw regio? Geen probleem! De Verdelger is actief in heel Vlaanderen en komt graag ter plaatse om je zo snel mogelijk te helpen met het bestrijden van de zilvervisjes. 

 

1 tot 2 maanden na onze interventies bent u verlost van de vervelende beestjes en kunt u terug op beide oren slapen.

 

 

Prijslijst
Zilvervisjes bestrijden vanaf € 250

Aan elke ongediertebestrijding gaat een inspectiebezoek voorafgaand van € 50. De kostprijs van het inspectiebezoek wordt in mindering gebracht op de eindfactuur.
Bekijk onze prijslijst en de betaalmethoden

Snelle en supergoede service.
Komen snel kijken naar het probleem en zoeken de effectieve oorzaak en pakken die aan. Vriendelijk en altijd bereid om bij te staan met verdere tips en weetjes. Al veel aangeraden bij mijn vrienden en collega’s. Allen waren tevreden!

Jonathan V. H.

invisible id

Contacteer me

Vul het formulier in en een van onze medewerkers contacteert je binnen de 24u.
Alle velden zijn verplicht, behalve die waar “optioneel” staat.

8 + 8 =

TIPS & TRICKS ONGEDIERTEVERDELGING

BEKIJK OOK

Contact

Plan een afspraak in
of bel ons meteen