MUIZEN

Muizen bestrijden?

Of laat je contactgegevens achter & wij bellen jou op.

Muizen bestrijden

Muizen bestrijden in huis… geen prettige gedachte, toch? En omdat ze in kleine groepen leven, is het bijna een zekerheid dat er meerdere zijn van zodra je er eentje ziet. Het is algemeen geweten dat muizen bepaalde ziektes met zich kunnen meedragen en dus niet de meest hygiënische diertjes zijn. Om problemen voor de eigen gezondheid – maar ook die van je huisdieren – te voorkomen, laat je de muizen best zo snel mogelijk bestrijden.

Daarnaast kunnen de muizen ook heel wat schade veroorzaken aan jouw woning. Het feit dat de tanden van muizen hun hele leven blijven groeien, zorgt dat ze genoodzaakt zijn om te blijven knagen. Hierdoor kunnen elektrische bedradingen kapotgebeten worden met vaak kortsluiting of in de ergste gevallen zelfs brand tot gevolg.

Muizen bestrijden? Eerst belangrijk om te weten wanneer ze voor komen?

Muizen zijn nachtdieren, waardoor je ze overdag weinig of niet zal zien. Verder kan een muis gedurende het volledige jaar onderdak zoeken in jouw woning of bedrijfsgebouw. Muizen zullen zich bovendien vaak gaan nestelen in de buurt van een plek waar veel voedsel te verkrijgen is. 

Ook wanneer er grote werken in de buurt van jouw woning aan de gang zijn, kan het gebeuren dat een muis onderdak zoekt in jouw woonst. Wanneer hun oude nest wordt verstoord, gaan ze namelijk op zoek naar een nieuwe plaats om zich te settelen. Al snel zal de muis zich een weg banen, via spleetjes en kiertjes, tot in de voorraadkasten. Bovendien kan er door hun extreem snelle voortplanting al snel sprake zijn van een echte plaag.

Hoe herken je dat je last hebt van muizen en wat kan je eraan doen?

Doordat muizen vooral ‘s nachts actief zijn, is het geen uitzondering dat een nest pas wordt opgemerkt wanneer er al heel wat muizen inzitten. De diertjes beginnen dan ook overdag op zoek te gaan naar voedsel, omdat ze met zoveel zijn en er niet voldoende eten ter beschikking is voor alle muizen.

Naast de fysieke aanwezigheid van de muis kan je nog heel wat dingen opmerken om de aanwezigheid van muizen vast te stellen. Zo kan je bijvoorbeeld muizenkeutels vinden in kastjes, een sterke of indringende geur waarnemen, krassende geluiden horen of knaagschade aan elektriciteitskabels vaststellen. Wanneer je met een muizenplaag te maken hebt, neem je best zo snel mogelijk contact op met een professionele bestrijder. Zelf een muis vangen met een muizenval, zal geen oplossing meer zijn wanneer er tientallen muizen in de spouwmuren of funderingen genesteld zijn. Ook in je tuin kan er zich een rattenplaag voordoen. Lees onze blog voor meer info over ongedierteplagen in de tuin

 

 

p

Een sterke, indringende geur

p

Knaagschade

p

Poot- en staartafdrukken

p

Keutels

p

Muizennesten

p

Buiksmeer

p

Krassende geluiden

   

Vóór 12u bellen = dezelfde dag nog bestrijding

Hoe gaan wij te werk om muizen te bestrijden?

De bestrijder die ter plaatse komt zal eerst en vooral samen met jou door de woning en rond het gebouw gaan, zodat hij een optimaal idee heeft van de constructie en de indeling van het pand. Er wordt gezocht naar bijvoorbeeld knaagsporen, buiksmeer of urinesporen.

Daarna wordt de oorzaak vastgesteld hoe het komt dat de muizen bij u binnengeraakt zijn en wat hier kan aan gedaan worden om na onze bestrijding van de plaag, muizenvrij te blijven in de toekomst. Op die manier kan de bestrijder perfect zien wat er nodig is om de muizen zo snel en veilig mogelijk te verdelgen.

 

Let op! Indien er huisdieren of kinderen aanwezig zijn zal de bestrijder hier ten alle tijde rekening mee houden.

 

 
Prijslijst
Muizen bestrijden vanaf € 180

Aan elke ongediertebestrijding gaat een inspectiebezoek voorafgaand van € 50. De kostprijs van het inspectiebezoek wordt in mindering gebracht op de eindfactuur.
Bekijk onze prijslijst en de betaalmethoden

Na een vriendelijk en uitgebreide uitleg aan de telefoon, werd ik door de bestrijder ook nog duidelijk ingelicht over de inspectie en bestrijding. De verdelging is goed uitgevoerd en geen ongedierte meer te bespeuren.
Zeker aan te raden! Niet opdringerig en betaalbaar.

Dieter C.

invisible id

Contacteer me

Vul het formulier in en een van onze medewerkers contacteert je binnen de 24u.
Alle velden zijn verplicht, behalve die waar “optioneel” staat.

6 + 4 =

TIPS & TRICKS ONGEDIERTEVERDELGING

BEKIJK OOK

Contact

Plan een afspraak in
of bel ons meteen