Cleaning

Specifieke reinigingen, ontsmetting en desinfecteren ook in extreme gevallen!

Uw woning is getroffen geweest door een virus, coronavirus of griep? Laat deze door ons desinfecteren!

Tevens het desinfecteren na overlijden of zwammen, wij werken 100% doeltreffend en veilig. Voor extreme gevallen zoals reiniging na overlijden, het ontsmetten van verwaarloosde woningen, heeft de verdelger een unieke en betrouwbare reinigingsdienst. Deze is door ons opgezet om zeer specialistische werken veilig, betrouwbaar en goed uit te kunnen voeren. Hierbij werken wij onder andere voor overheden, OCMW’s en immobiliën.

Wij desinfecteren al vanaf € 150,-

In welke extreme gevallen kunt u ons inschakelen?

Wij bieden een professionele en betrouwbare dienst voor (bijna) elke situatie. U kunt op ons rekenen voor reiniging na overlijden, zelfmoord en na incidenten. Ook zorgen wij voor het leeghalen en compleet ontsmetten van verwaarloosde woningen. Wij kunnen ook bescherming bieden tegen het coronavirus, NORO-virus, MRSA, de Mexicaanse griep en andere biocalamiteiten. Verder kunnen onze deskundige medewerkers worden ingeschakeld voor het verwijderen van drugsnaalden.

Is de huurder met de noorderzon vertrokken en ligt jouw pand erbij als een stort? Zit er ongedierte en is ontgeuren noodzakelijk? Contacteer de verdelger cleaning voor de schoonmaak en opfrissingswerken na huurschade. Wij starten waar anderen afhaken

Het einde van een huurperiode is voor veel huiseigenaars het begin van een pak ellende. De huurder liet het pand beschadigd, vervuild en verwaarloosd achter.  Rommel, losgekomen behang, schimmel, dierenuitwerpselen, nicotinevervuiling en andere huurschade. Je kunt het zo gek niet bedenken. 

Geen werk voor een gewone poetsdienst, maar wel voor de verdelger. We zorgen voor het ontruimen, ontgeuren en ontsmetten van de volledige woning en verwijderen alle afval. We reinigen muren en plafonds, behandelen schimmel of nicotineaanslag.  Alle sporen van de vorige huurder worden professioneel verwijderd. 

Onze aanpak

De verdelger cleaning maakt jouw pand opnieuw verhuur- of verkoopklaar. We plaatsen een primerlaag op muren en plafonds, zodat de woning meteen een frisse indruk krijgt. Schilderen, behangen, vloerbekleding plaatsen, kleine herstellingen… Het maakt allemaal deel uit van onze complete service.  Om welke reden of hoe erg dan ook