Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Van oorzaak naar een permanente oplossing
Eerst en vooral zal onze expert onderzoeken waarom het ongedierte zich net bij u genesteld heeft en u uitleggen hoe u dit in de toekomst kunt voorkomen. Niet de bestrijding maar het wegblijven van de dieren is onze prioriteit zodat u op twee oren kunt slapen na onze bestrijdingen.

Spoedservice

Binnen 24 uur na uw telefoon of mail komen wij bij u langs voor een gratis evaluatie zodat wij samen met u kunnen bespreken hoe de bestrijding zal gebeuren. Vaak zal onze specialist meteen ook een eerste bestrijding kunnen uitvoeren.

Discretie

Om optimale discretie te kunnen garanderen komen wij langs met anonieme wagens zonder belettering of reclame, zo worden uw ongewenste bezoekers verwijderd zonder dat iemand hier ook maar iets van hoeft te weten.

Prijs-kwaliteit

Niet alleen zorgen wij ervoor dat al uw ongedierte verwijderd wordt, wij doen dit tegen de scherpste prijs van Vlaanderen.
Nergens anders zal u een betere prijs-kwaliteitsverhouding vinden dan bij De Verdelger.

Betaling

De klant moet telkens betalen ter plaatse voorafgaand aan de verdelgingswerkzaamheden. Indien gekozen wordt voor een pakket met meerdere bestrijdingen dan moet de factuur betaald worden voorafgaand aan de eerste bestrijding.

Eenmaal gekozen wordt voor een bepaalde hoeveelheid bestrijdingen dan kan dit achteraf niet meer aangepast worden.

Betalen kan cash of met bancontact.

Contact

Plan een afspraak in
of bel ons meteen

Mail ons

info@deverdelger.be