Contact

Bestrijden van ongedierte?

Bestrijden van ongedierte is niet altijd even eenvoudig. Iedereen heeft er vroeg of laat last van. Ongedierte komt voor in alle maten en vormen en kan al snel voor een ware plaag zorgen. Ontdek hieronder welk ongedierte De Verdelger voor jou komt bestrijden.

Wat kan je doen om ongedierte te voorkomen?

Het voorkomen van ongedierte is uiteraard beter dan te bestrijden. Het is voor niemand fijn wanneer je last ondervindt van ongedierte in of rond jouw woning. Tijdig controleren op de aanwezigheid van ongedierte en zo weinig mogelijk afval- of voedingsresten laten rondslingeren brengt je al een heel eind ver.

Heb je toch last van een ongedierteplaag, dan neem je best zo snel mogelijk contact op met De Verdelger voor een efficiënte en effectieve bestrijding.

 

Hoe gaan we te werk?

De ene soort ongedierte is de andere niet. Merk je bijvoorbeeld op dat er knaagdieren aanwezig zijn, maar kan je niet vaststellen of het om muizen of ratten gaat? De Verdelger helpt je erbij. De ongediertebestrijding verschilt voor elk soort ongedierte en kan dus voor de ene soort al wat meer voeten in de aarde hebben dan voor de andere. Vooraleer we overgaan tot de bestrijding van het ongedierte is het belangrijk om vast te stellen met wat we te maken hebben.

Ben je benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Neem dan zeker een kijkje op onze werkwijze pagina of neem meteen contact met ons op.

Contact

Plan een afspraak in
of bel ons meteen