Vliegen

Vliegen bestrijden

USDAgov – Huisvlieg Musca domestica
De vlieg komt overal voor waar mensen te vinden zijn en is net als de rat en de muis een echte cultuurvolger. Huisvliegen bereiken een lengte van ongeveer 7 mm en hebben een harig lichaam.

De vrouwtjes kunnen tot 500 eitjes liggen in een tijdspanne van 4 tot 5 dagen. Na 8 tot 20 uur komen de maden al uit de eitjes en na nog een tussenfase, het popstadium, worden de maden na maximaal 20 dagen volwassen. Reeds na twee dagen beginnen de vrouwtjes zich al voor te planten waardoor de hele cyclus weer opnieuw begint.

Doordat vliegen verzot zijn op bedorven voedsel, uitwerpselen en rottende dieren waar ze op landen en door wandelen verspreiden ze honderden ziektes. Deze verspreidt het insect dan ook wanneer het op uw bord landt en op uw eten wandelt. Wetenschappers hebben ontdekt dat vliegen op deze manier meer dan 200 soorten bacteriën met zich meedragen en verspreiden waarvan veel schadelijk zijn voor de mens.

Het is dan ook aangeraden om bij een vliegenplaag meteen contact op te nemen met een professionele verdelger. Een onvolledige verdelging zorgt ervoor dat deze vliegende last snel terugkomt. Neem nu contact op met De Verdelger om zo spoedig mogelijk van deze ziekteverspreider verlost te geraken.

Contact

Plan een afspraak in
of bel ons meteen

Mail ons

info@deverdelger.be